Barber Shops – inBarber

Πολιτική Απορρήτου
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Το απόρρητο των επισκεπτών του  www.inbarber.gr είναι πολύ σημαντικό για εμάς και
είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία του. Η πολιτική μας εξηγεί πως θα
χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες.
Η συναίνεση σας στη χρήση των cookies σε συμφωνία με τους όρους της πολιτικής μας
κατά την πρώτη σας επίσκεψη στον ιστότοπο, μας επιτρέπει την χρήση cookies κάθε φορά
που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας.
Όταν επισκέπτεστε το www.inbarber.gr για πρώτη φορά, θα προβάλουμε ένα αναδυόμενο
παράθυρο με μια επεξήγηση για τα cookies. Μόλις κάνετε κλικ στο ‘Αποθήκευση
προτιμήσεων’, δηλώνετε ότι μας δίνεται τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση όλων των
κατηγοριών των cookies και πρόσθετων που επιλέξατε, στο αναδυόμενο παράθυρο και
στην παρούσα Πολιτική Cookies. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies
μέσω του προγράμματος περιήγησής σας, παρακαλώ όμως λάβετε υπόψη ότι ο ιστότοπός
μας ενδέχεται να μην λειτουργεί πλέον σωστά.

Β. ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Οι παρακάτω τύποι προσωπικών πληροφοριών μπορούν να συλλεγούν, να αποθηκευτούν
και να χρησιμοποιηθούν:
-Πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή σας μεταξύ των οποίων η διεύθυνση IP σας, η
γεωγραφική σας τοποθεσία ο τύπος και η έκδοση του περιηγητή σας και το λειτουργικό σας
σύστημα
-Πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας και τη χρήση του ιστοτόπου περιλαμβάνοντας
την εξωτερική πηγή, τη διάρκεια της επίσκεψης, τις προβολές σελίδων και τη διαδρομή
πλοήγησης στον ιστότοπο
-Πληροφορίες όπως η διεύθυνση email σας, την οποία εισάγετε κατά την εγγραφή σας ως
μέλος (είτε ως χρήστης – μέλος είτε ως επιχείρηση – μέλος)
-Πληροφορίες που εισάγετε κατά τη δημιουργία του προφίλ σας στον ιστότοπο μας (για
παράδειγμα, το όνομα σας, οι φωτογραφίες προφίλ και λοιπά)
-Πληροφορίες, όπως το όνομα και το email σας, τις οποίες εισάγετε κατά την ρύθμιση των
συνδρομών σας και για την αποστολή των emails και/ή των ενημερωτικών δελτίων
-Πληροφορίες που εισάγετε κατά τη χρήση υπηρεσιών στον ιστότοπό μας
-Πληροφορίες που προκύπτουν κατά τη χρήση του ιστότοπου, όπως πότε, πόσο συχνά και
κάτω από ποιες συνθήκες τον χρησιμοποιείτε
-Πληροφορίες σχετικές με τις κρατήσεις σας στα συνεργαζόμενα Σαλόνια και τις υπηρεσίες
που χρησιμοποιείτε, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, τον τηλεφωνικά
σας αριθμό και τη διεύθυνση του email σας
-Πληροφορίες που κοινοποιείτε στον ιστότοπο με την πρόθεση της δημοσίευσης στο
διαδίκτυο, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη σας, τις πληροφορίες προφίλ σας και

το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών σας, συμπεριλαμβανομένων και των πιθανών κριτικών,
στις οποίες μπορείτε να προβείτε στις ιστοσελίδες του www.inbarber.gr
-Πληροφορίες που περιέχονται σε οποιαδήποτε επικοινωνία σας με εμάς μέσω email ή
μέσω του ιστοτόπου της inBarber, περιλαμβάνοντας το περιεχόμενο επικοινωνίας και τα
μεταδεδομένα (metadata)
-Οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία μας στέλνετε
Ειδικά για τις Επιχειρήσεις – Μέλη:
-Πληροφορίες σχετικά με τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής και εξόφλησης των
επιλεγμένων πακέτων
-Πληροφορίες σχετικές με τις αγορές σας, τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε και τις
συναλλαγές που κάνετε στον ιστότοπο, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση,
τον τηλεφωνικά σας αριθμό, τη διεύθυνση του email σας και πληροφορίες σχετικά με την
επιχείρησή σας

Γ. ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλονται σε εμάς χρησιμοποιούνται για τους
σκοπούς που ορίζονται από αυτή την πολιτική στις σχετικές σελίδες του του
 www.inbarber.gr. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες για τους
παρακάτω σκοπούς:
-διαχείριση του ιστοτόπου και της επιχείρησης μας
-προσωποποιημένη διαμόρφωση του ιστοτόπου για εσάς
-ενεργοποίηση της χρήσης των διαθέσιμων υπηρεσιών σας στον ιστότοπό μας
-αποστολή μη διαφημιστικών επικοινωνιών
-αποστολή ειδοποιήσεων μέσω email σχετικά με τα αιτήματά σας και τις κρατήσεις σας στα
συνεργαζόμενα με την inBarber Σαλόνια
-αποστολή του ενημερωτικού δελτίου μας μέσω email αν το έχετε ζητήσει (μπορείτε να μας
ενημερώσετε ανά πάσα στιγμή αν πλέον δεν επιθυμείτε το ενημερωτικό δελτίο)
-αποστολή διαφημιστικών επικοινωνιών, σχετικών με την επιχείρηση σας ή τις επιχειρήσεις
συγκεκριμένων τρίτων μερών οι οποίες πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν, μέσω
κοινοποιήσεων ή, αν έχετε συμφωνήσει σε αυτό, μέσω email ή παρόμοιας τεχνολογίας
(μπορείτε να μας ενημερώσετε ανά πάσα στιγμή αν πλέον δεν επιθυμείτε διαφημιστικές
επικοινωνίες)
-παροχή στατιστικών δεδομένων των χρηστών μας σε τρίτα μέρη (τα οποία δεν θα είναι σε
θέση να ταυτοποιήσουν κανένα χρήστη από αυτές τις πληροφορίες)
-διαχείριση αιτημάτων και παραπόνων που υποβάλατε οι ίδιοι ή σχετίζονται με τον
ιστότοπο σας
-διατήρηση της ασφάλειας του ιστοτόπου και πρόληψη κατά οποιασδήποτε απάτης
-επιβεβαίωση της συμμόρφωσης με τους όρους και προϋποθέσεις παροχής του ιστοτόπου
μας (περιλαμβάνοντας και την επιτήρηση προσωπικών μηνυμάτων που διακινούνται μέσω
της ιδιωτικής διαδικτυακής υπηρεσίας μηνυμάτων μας), και

Δ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Μπορούμε να κοινοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε οποιονδήποτε από
τους υπαλλήλους μας, τα στελέχη, τους ασφαλιστές, ή τους επαγγελματικούς συμβούλους,
τους εκπροσώπους ή τους υπεργολάβους μας, όπως απαιτείται για τους σκοπούς που
αναφέρει η παρούσα πολιτική. Μπορούμε να κοινοποιήσουμε τις προσωπικές μας
πληροφορίες:
-στο μέτρο που απαιτείται βάσει νόμου
-σε σχέση με οποιαδήποτε τρέχουσα ή μελλοντική νομική διαδικασία
-με σκοπό την εδραίωση, άσκηση ή υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων μας (μεταξύ
των οποίων η παροχή πληροφοριών σε τρίτους με σκοπό την πρόληψη απάτης και την
ελάττωση του πιστωτικού κινδύνου)
-στον αγοραστή (ή πιθανό αγοραστή) οποιουδήποτε αγαθού της επιχείρησης το οποίο
πουλάμε (ή σκεφτόμαστε να πουλήσουμε) και
-σε οποιονδήποτε βάσιμα πιστεύουμε ότι μπορεί να ανήκει στην δικαστική ή οποιοδήποτε
άλλη αρμόδια αρχή, σχετικά με την κοινοποίηση πληροφοριών στην περίπτωση που
θεωρούμε ότι η αντίστοιχη αρχή θα απαιτήσει την κοινοποίηση των συγκεκριμένων
προσωπικών πληροφοριών.

Ε. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ
-Θα λάβουμε τις απαιτούμενες προφυλάξεις σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο για να
αποτρέψουμε την απώλεια, την κακή χρήση η την αλλοίωση των προσωπικών σας
δεδομένων.
-Θα αποθηκεύσουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στους ασφαλείς
(προστατευμένους με κωδικό και τείχος προστασίας) διακομιστές.
-Αποδέχεστε ότι η μετάδοση πληροφοριών στο διαδίκτυο είναι εγγενώς μη ασφαλής και
δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που διακινούνται μέσω
διαδικτύου.
-Είστε υπεύθυνοι να διατηρήσετε εμπιστευτικό τον κωδικού που χρησιμοποιείτε, δε θα σας
ζητήσουμε τον κωδικό σας (παρά μόνο όταν συνδέεστε στον ιστότοπο μας).
– Το  www.inbarber.gr περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους σε, και πληροφορίες από, τρίτους
ιστότοπους. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε και δεν φέρουμε ευθύνη για τις πολιτικές
προστασίας και της πρακτικές τρίτων μερών.

ΣΤ. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
-Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μπορεί να αποθηκευτούν να επεξεργαστούν και να
μετακινηθούν μεταξύ οποιωνδήποτε χωρών στις οποίες λειτουργούμε έτσι ώστε να
μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε σύμφωνα με την παρούσα πολιτική της inBarber.
-Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μπορούν να μεταφερθούν στις ακόλουθες χώρες που δεν
διαθέτουν αντίστοιχη νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων με αυτή που
εφαρμόζεται στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Περιοχή: οι ΗΠΑ, η Ρωσία η Ιαπωνία η Κίνα και η
Ινδία.

-Οι προσωπικές πληροφορίες που δημοσιεύετε στον ιστότοπο μας ή υποβάλλετε προς
δημοσίευση στον ιστότοπο μας, δύνανται είναι διαθέσιμες μέσω διαδικτύου σε όλο τον
κόσμο. Δεν μπορούμε να αποτρέψουμε τη χρήση ή τη λανθασμένη χρήση τέτοιων
πληροφοριών από τρίτους.
-Συμφωνείτε ρητά στη μεταφορά των προσωρινών δεδομένων η οποία περιγράφεται στην
ενότητα ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Ζ. ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Σε κάθε περίπτωση, η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις
διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679),
τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε
ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα,
καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής
στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006, ως εκάστοτε ισχύει) και τις
αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) και είναι
πλήρως εναρμονισμένη με το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
(GDPR), που τέθηκε σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018.

Η. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε δωρεάν πρόσβαση σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και
να λάβετε αντίγραφο σε προσβάσιμο μορφότυπο.
Έχετε το δικαίωμα αντίταξης. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιτίθεστε οποιαδήποτε στιγμή
στη λήψη υλικού απευθείας εμπορικής προώθησης.
Έχετε το δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή.
Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη. Η εταιρεία έχει δικαίωμα να αρνηθεί να
διαγράψει δεδομένα ,εφόσον υπάρχει νομική υποχρέωση που επιβάλλει τη διατήρηση των
δεδομένων.
Όταν η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν βασίζεται σε
συγκατάθεσή σας, έχετε το δικαίωμα να άρετε την εν λόγω συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.
Η άρση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη
συγκατάθεση προ της άρσης της.
Μπορείτε να ζητήσετε να διαβιβαστούν τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα
απευθείας σε άλλη εταιρεία της οποίας τις υπηρεσίες θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε,
εφόσον αυτό είναι τεχνικά δυνατό.
Εάν το αίτημα είναι προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου
χαρακτήρα του, ο υπεύθυνος επεξεργασίας μπορεί να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο
αίτημα.

Εκτός από τα ανωτέρω δικαιώματά σας, δικαιούστε επίσης να καταθέσετε καταγγελία στην
αρμόδια εποπτική αρχή [Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων, Λεωφόρος Κηφισίας 1-3,
115 23 Αθήνα, τηλ. 210 6475600, e-mail [email protected] ].

Θ. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς θα τηρούνται/αποθηκεύονται από την inBarber
μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο
μας έχετε κοινοποιήσει τα δεδομένα σας και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές
διατάξεις.
Ειδικότερα για τα δεδομένα που σας αφορούν και τα οποία επεξεργαζόμαστε για σκοπούς
μάρκετινγκ (εγγραφή στο εταιρικό ενημερωτικό NewsLetter), αυτά τηρούνται από τη λήψη
της σχετικής συναίνεσης, η οποία υπολογίζεται από την ανάγνωση και αποδοχή των Όρων
της Πολιτικής Απορρήτου που είναι αναρτημένη στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας
και έως ότου ανακαλέσετε αυτή πχ. κάνοντας διαγραφή από τις λίστες μας, στο ειδικό
πεδίο που βρίσκεται στα ενημερωτικά NewsLetters.
Ο ιστότοπος του www.inbarber.gr δεν απευθύνεται σε παιδιά και ο χρήστης πρέπει να έχει
συμπληρώσει τουλάχιστον το 16ο έτος της ηλικίας του για να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες
μας.
Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή έχετε κάποια πρόταση ή δήλωση που επιθυμείτε να
κάνετε σχετικά με τα ανωτέρω θέματα σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην
ηλεκτρονική διεύθυνση της inBarber: [email protected]
Ανά πάσα στιγμή όλοι οι χρήστες έχουν δικαίωμα να ενημερώνονται αλλά και να
εκφράζουν την αντίρρησή τους όσον αφορά την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων
τους, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών
δεδομένων.

COOKIES
Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον
υπολογιστή ενός χρήστη, ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η
τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με
αυτές υπηρεσίες.
Τα cookies μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία περιήγησης επιτρέποντας στις τοποθεσίες
να απομνημονεύουν τις προτιμήσεις σας ή δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποφεύγετε τη
σύνδεση κάθε φορά που επισκέπτεστε συγκεκριμένες τοποθεσίες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια
ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη
συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων κλπ).

Εάν θέλετε οι τοποθεσίες να αποθηκεύουν cookies στον υπολογιστή σας, μπορείτε να τις
ενεργοποιήσετε.
Μπορείτε επίσης να ορίσετε για ποιες τοποθεσίες θέλετε να αποκλείονται τα cookies. Ο
αποκλεισμός των cookies μπορεί να μην επιτρέψει να προβάλλονται σωστά ορισμένες
σελίδες ή μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα από μια τοποθεσία που σας ενημερώνει ότι για να
την προβάλετε σωστά πρέπει να κάνετε αποδοχή των cookies.
Στον ιστότοπο www.inbarber.gr και στις ιστοσελίδες αυτού χρησιμοποιούμε cookies
κατόπιν συναίνεσης σας για την καλύτερη δυνατή λειτουργίας της ιστοσελίδας, τη σωστή
περιήγηση σας, τη σύνδεση και τη μετακίνηση στις σελίδες μας, τα οποία μπορείτε να
απενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή.
Επίσης, τα cookies χρησιμοποιούνται για να αναλύσουμε πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν
τον ιστότοπο μας, πώς περιηγούνται ή αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα για να
μπορέσουμε να το διορθώσουμε.
Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται για την inBarber από αυτά τα cookies είναι
ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για να βελτιώσουμε τη δομή και το περιεχόμενο του
ιστοτόπου.
Παρακάτω παραθέτουμε αναλυτικά τα cookies που χρησιμοποιούμε:
Cookies Επιδόσεων: Μας επιτρέπουν να μετράμε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού μας,
καθώς και την προέλευση και τον τύπο συσκευής από την οποία έχει επισκεφθεί ο χρήστης
τον ιστότοπό μας, με σκοπό την βελτίωση της επίδοσής του. Οι πληροφορίες που
συλλέγονται από αυτά τα cookies, είναι αθροιστικές και ανώνυμες.
Απολύτως απαραίτητα cookies: Είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου και δεν
μπορούν να απενεργοποιηθούν. Συνήθως εγκαθίστανται μετά από δικές σας ενέργειες, οι
οποίες ισοδυναμούν με αίτημα για υπηρεσίες, όπως η ρύθμιση των προτιμήσεών σας για
το ιδιωτικό απόρρητο, η σύνδεσή σας ή η συμπλήρωση φορμών.
Υπάρχει η δυνατότητα αποδοχής ή μη αποδοχής των παραπάνω cookies (εξαιρούνται τα
απολύτως απαραίτητα cookies), σε μήνυμα που εμφανίζεται κατά την περιήγησή σας στον
ιστότοπο www.inbarber.gr.
Σε περίπτωση μη αποδοχής, απενεργοποιούνται όλα τα παραπάνω cookies (εξαιρούνται τα
απολύτως απαραίτητα cookies).

Cookies της Google Analytics Τα cookies της υπηρεσίας Google Analytics είναι cookies
ανάλυσης/καταγραφής απόδοσης που μας επιτρέπουν να συλλέγουμε ανώνυμες
πληροφορίες για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Αυτά τα cookies
μπορούν να μας ενημερώνουν σχετικά με το πόσοι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον
ιστότοπο, την ώρα και τη διάρκεια της πρόσβασης, ενώ επίσης παρέχουν πληροφορίες για
τον τρόπο πλοήγησης των επισκεπτών στα διάφορα σημεία του ιστοτόπου. Αυτές οι
πληροφορίες μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ιστότοπός
μας. Είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα. Οι

πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies της Google Analytics σχετικά με τον ιστοτόπό
μας μεταφέρονται και αποθηκεύονται στους διακομιστές της Google σύμφωνα με την
πολιτική απορρήτου της Google. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την
υπηρεσία Google Analytics, παρακαλούμε κάντε κλικ
στο https://support.google.com/analytics/answer/6004245 Μπορείτε να απενεργοποιήσετε
την παρακολούθηση από την υπηρεσία Google Analytics κάνοντας κλικ στο https://tools.go
ogle.com/dlpa ge/gaoptout?hl =en=GB Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies η χρήση του
ιστοτόπου από εσάς δεν θα καταμετρείται, ούτε θα χρησιμοποιείται στα στατιστικά
στοιχεία που συλλέγουμε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε μέσω του
ιστοτόπου. Η λειτουργία του ιστοτόπου δε θα επηρεαστεί.

Cookies από κοινωνικά δίκτυα Τα κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών μπορούν να
τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας αν επιλέξετε να μοιραστείτε υλικό από τον
ιστότοπό μας με αυτά, κάνοντας κλικ σε ένα από τα ενσωματωμένα πλήκτρα με τίτλο
«Κοινή χρήση» (share). Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies, η λειτουργία «Κοινή χρήση»
(share) δεν θα είναι διαθέσιμη.

 Σχετικά με τον διακομιστή αυτού του ιστοτόπου Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά
αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι
κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL
(Secure Sockets Layer). Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας Χρησιμοποιούμε
έναν αριθμό τρίτων φορέων για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για εμάς. Αυτοί
οι φορείς έχουν επιλεγεί προσεκτικά ώστε να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία που
αναφέρθηκε στο παρόν κείμενο.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Η παρούσα δήλωση μπορεί να υπόκειται σε αλλαγές. Προκειμένου ο Χρήστης να είναι
πάντα ενημερωμένος, ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας τον καλεί να επισκέπτεται περιοδικά
αυτή την σελίδα. Επιπλέον, εάν οι αλλαγές αυτές έχουν αντίκτυπο στα δεδομένα που
αφορούν στον Χρήστη (για παράδειγμα, αν ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας σκοπεύει να
επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη για σκοπούς άλλους από εκείνους που
κοινοποιήθηκαν προηγουμένως στην παρούσα Δήλωση), ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας
δεδομένων θα ενημερώσει τον Χρήστη πριν οι αλλαγές αυτές τεθούν σε ισχύ,
δημοσιεύοντας τις με την μέγιστη διαφάνεια στον Ιστότοπό και στις Εφαρμογές του.
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ www.inbarber.gr.
Εάν κάποιος από τους ανωτέρω Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης κριθεί μη νόμιμος,
άκυρος ή μη εκτελεστός, ο συγκεκριμένος όρος θα θεωρείται σα να μην έχει γραφεί,
δίχως όμως να επηρεάζεται η εκτελεστότητα και εγκυρότητα των υπόλοιπων όρων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Για ερωτήσεις ή/και σχόλια σχετικά με την Πολιτική cookies μας και αυτή τη δήλωση,
παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:
inBarber
Ολύμπου 19, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54630
Ελλάδα
Ιστότοπος: www.inbarber.gr
Email: [email protected]
Αριθμός τηλεφώνου: 6971754484